Telefon: 70 21 50 70    E-mail: gasexperten@mail.dk

Tilkald ved driftstop:
​70​ 21 50 70

GIV DIN GASKEDEL ELLER GASANLÆG NYT LIV
​MED SERVICE FRA GAS EXPERTEN​

Skal du have service på din nuværende gaskedel eller dit gasanlæg? Så har vi hos Gas Experten mere end 20 års erfaring inden for alt gasarbejde. Vi kan derfor garantere dig arbejde i høj kvalitet og miljørigtige varmeløsninger – selvfølgelig til en så billig pris som muligt.

Vores kunder kommer primært fra Horsens, Vejle og Silkeborg, men vi kører naturligvis ud til alle omkringliggende områder.

Ved gasservice får du altid besøg, af en af vores professionelle gasmontører, som gennemgår din gaskedel eller dit gasfyr efter producentens forskrifter. Viser det sig, at din kedel er ved at have udtjent sin værnepligt, rådgiver vores montører dig om den løsning, som vil gavne dig mange år ud i fremtiden, fx ift. de nye gaskedler, du kan vælge mellem.

Gaskedel – miljøvenlig og økonomisk

Viser det sig, at du skal have en ny gaskedel eller erstattet dit gasanlæg, kan du købe den gennem vores gasmontør, som kan rådgive dig i valget af den rette kedel ud fra dine behov. Vi sælger gaskedler fra nogle af de førende leverandører på markedet, nemlig:

  • Bosch
  • Baxi
  • Weishaupt​

Når det kommer til opsætningen, monteringen og installation af din nye gaskedel, er dette noget vores søsterafdeling VVS Experten tager sig af. Vi anbefaler altid, at du får løbende gaseftersyn, så du kan opretholde den garanti som medfølger din nye gaskedel.​

​KONTAKT OS OG HØR MERE OM SERVICE AF DIT GASANLÆG

Vores eksperter er altid klar på at besvare de spørgsmål, du kunne have i forbindelse med eftersyn eller erstatning af din gaskedel eller dit gasfyr. Hvis du vil høre mere om vores priser eller er interesseret i et uforpligtende tilbud, så ring eller skriv endelig til os!

Du kan fange os på telefon 70 21 50 70 eller skrive en e-mail til os på gasexperten@mail.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt

Gaskedler - vi har den indgående viden!

Har du brug for informationer omkring de forskellige typer af gaskedler, kan du altid kontakte vores gasmontører, som dagligt opsætter nye kedler for vores kunder i hele Midtjylland, her i blandt Brædstrup, Horsens, Silkeborg, Århus, Skanderborg og Ikast.

​Ankenævnet for Tekniske Installationer
​Islands Brygge 26, 2400 København S

www.hvanke.dk | Tlf.: 70 20 25 37

Skriv til Gas Experten

 
 
 
Bliv ringet op
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gas Experten A/S

Energivej 2, 8740 Brædstrup

Tlf.: 70 21 50 70

E-mail: gasexperten@mail.dk

CVR: 37520128

Tilkald ved driftstop: 70 21 50 70

Tilkald i vagtsæson skal ske til Gasexperten/vagten i perioden fra 1. oktober - 30. april:

Alle ugens dage fra kl. 07.00 til 19.30

Udenfor vagtsæson (i perioden 1. maj - 30. september) kan Gasexperten kontaktes:

Mandag til torsdag fra kl. 07.00 til 16.00 - fredag fra 07:00 til 13:00