Besøg også VVS Experten

VVS-arbejde i Brædstrup
Driftstop
70 21 50 70

Giv din gaskedel nyt liv med service fra Gas Experten

Skal du have service på din nuværende gaskedel? Så har vi hos Gas Experten mere end 20 års erfaring inden for alt gasarbejde. Vi kan derfor garantere dig kvalitetsfuldt arbejde og miljørigtige varmeløsninger.

Ved gasservice får du altid besøg, af en af vores professionelle gasmontører som gennemgår din gaskedel efter producentens forskrifter. Viser det sig, at din kedel er ved at have udtjent sine leveår, rådgiver vores montører dig i den løsning, som vil gavne dig mange år ud i fremtiden.

Gaskedel – miljøvenlig og økonomisk

Viser det sig, at du skal have en ny gaskedel, kan du købe den gennem vores gasmontør, som kan rådgive dig i valget af den rette kedel ud fra dine behov. Vi sælger gaskedler fra nogle af de førende leverandører på markedet nemlig:

  • Bosch
  • Baxi
  • Milton
  • Vissman
  • Weishaupt

Når det kommer til opsætningen og monteringen af din nye gaskedel, er dette noget vores søster afdeling VVS Experten tager sig af. Vi anbefaler altid, at du får løbende gaseftersyn, så du kan opretholde den garanti som medfølger din nye kedel.

Gaskedler - vi har den indgående viden!

Har du brug for informationer omkring de forskellige gaskedler og gaspejse, kan du altid kontakte vores gasmontører, som dagligt opsætter nye kedler for vores kunder i hele Midtjylland, her i blandt Brædstrup, Horsens, Silkeborg, Århus, Skanderborg og Ikast.

Bliv ringet op

Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud. Du modtager et opkald indenfor 2 hverdage.

Billeder af produkter